byron bay
Blijf op de hoogte en volg Anne
17 Januari 2008 | Australië, Byron Bay
ola!
we zitten nu in Byron bay een kruizing van woodstock/salou...vrij apart dus! Het is hier heel druk, maar wel gezellig, zijn nu echt vakantie aan het vieren (lees: absoluut nix aan het doen) we gaan snorkelen met schildpadden maar dat wordt steeds uitgesteld door de stroming dus gaan we maar weer winkelen,prima! ze hebben hier HEERLIJK ijs!!!!!
maar dit bericht is vooral voor de fotos:
tadaa!!!
maar dit bericht is vooral voor de fotos:
tadaa!!!
17 Januari 2008 - 07:37
Gerjon:
Ey blondie!
Ja, maak iedereen maar lekker jaloers met je mooie weer, je nix doen en je heerlijke ijs! Het is je gegund!
Latur!
PS: hip, zo'n badpak -
17 Januari 2008 - 09:01
Maykel:
hey,
nou, dat zijn wel plekjes om lekker over te dagdromen hier in ons lekkere herfstweer. thanx voor de foto's dus. Heel veel plezier verders met jullie belangrijke bezigheden.
Groeten,
Maykel -
17 Januari 2008 - 09:27
Lotte:
hey anne,
badpak?? waar zijn de bikini's????
xx
have fun -
17 Januari 2008 - 09:38
Gerco:
ha meisje!
gaaaf.
digibeetje toch gelukt met foto's dus,haha
Vet. Veel plezier, wanneer gaan jullie echt de outback in? -
17 Januari 2008 - 09:40
Marjolein:
gaafheid!!
en dat ontbijtje...zit ik dan met mn boterbammetje hagelslag...
heel veel plezier heb je volgens mij wel, maar toch: heel veel plezier!
superdoei
ps. die ene van acda en de munnik komt hier gelukkig nog steeds heeeeeel vaak voorbij! -
17 Januari 2008 - 09:42
Marieke:
he meis,
echt niet verkeerd die foto's. leuk hoor.
En die duim? is dat een nieuw iets op de foto's?
xx Mariek -
20 Januari 2008 - 10:16
Henk:
Hey Anne,
Ziet er goed uit! Super mooi man! Ben nu al trots op je korte berichtjes! ;-) Hier gebeurt voor de rest weinig spectaculairs. Beetje studeren, beetje niks doen, beetje bier drinken... zoals het al vier jaar gaat dus! Have fun! Liefs Henk -
20 Januari 2008 - 14:39
Suzet:
Hej An!
Beautiful pictures hoor! Vely nice! :)
Nu mag je ophouden met ons te pesten met zonnen, winkelen, mooie natuur/dieren zien; ik ben al jaloers genoeg!!!! :D
xx Suus
PS Waar zijn de filmpjes van de hotte surfdudes?! We zitten met spanning af te w88! -
20 Januari 2008 - 23:04
Lieke:
He drellebel ziet er strak uit hoor! ik zit zelf ook lekker in de sunshine en begin morgen met het echte werk. Tot nu toe bevalt het prima, bij jou ook zo te zien. Heb nog geen foto's maar die komen snel
heel veel liefs
21 Januari 2008 - 20:48
KAT:
HEej annie,
blij dat iedereen meedenkt met het rechts kijken, hihi. Zijn jullie al op cowboy week geweest???
Heel veel plezier en geniet ervan, hier alleen maar regen al 4 dagen, bleehhh.
Liefs Kat -
21 Januari 2008 - 23:11
Faab:
hey Annie!!
Wat super gaaf allemaal!!! Ga je snel een heel lang mailtje sturen...nu lekker naar mijn bedje. Slapen naast mijn vriendje die uitraard weer te veel gedronken heeft haha! Het typen gaat daarom ook echt uitstekend...
Als ik die verhalen van je lees wou ik dat ik ook weer lekker van de Keniaanse zon kon genieten.
Tip: factor 50 en in de schaduw dan heb je minder last van kreeftenbenen ;)!!
Aan de foto's te zien heb je het super daar: taart als ontbijt, ijs, en natuurlijk een uber sexsueel badpak haha dus dat kan al niet meer mis
x faab